Om EuroPRO Karmøy Sveis & Landbruk AS

 

 

Karmøy Sveis & Landbruk ble etablert av Svein Magne Skjølingstad på Karmøy i 1998.

 

Gjennom nær kundekontakt både innen service, reparasjoner, delelager, butikk og salg av egne og importerte produkter, har vi gjennom snart 20 år i markedet opparbeidet oss en solid produktportefølje til en stadig økende kundemasse.
Det har hele tiden vært vårt mål å være tilstede for kundene også etter at de har gjennomført en handel med oss.

 

Lokaler

I 2008 valgte vi å bygge nye lokaler på Dyrland på Sandve i Karmøy kommune. Her har vi verksted, produksjonslokaler, butikk og delelager. Vi lagerfører et stort vareutvalg innen landbruk og industri.

Innredning

I årenes løp har vi utviklet et solid sortiment av produkter innen innredning til sau og storfe, et sortiment som i dag inneholder noen av våre mest kjente produkter.

Keenan

I 2009 overtok vi agenturet for service og delesalg til Keenan fullforvogner, og betjener i dag hele landet med service og deler for Keenan.

Tiger Meiselhammere

Tiger Meisler har blitt et viktig produkt for oss. Vi overtok agenturet for Norge i 2013, og har siden den gang solgt over 70 hammere til det Norske markedet. Våre meisler har fått et meget godt rykte, og interessen er stadig økende både blant store og mindre entreprenører.

Sertifisering

Vi er godkjent for sertifisering og reparasjoner av truck, gravemaskiner og øvrig løfteutstyr ved vårt verksted på Sandve.

Hydraulikkslanger

Pressing av hydraulikkslanger til entreprenører og bønder i nærområdet har blitt en viktig del av vår hverdag, i tillegg til salg og bytte av hjul og felger til landbruks- maskiner.

Europro Karmøy Sveis & landbruk AS

Nyttårsaften 2017 ble vi en del av Europro AS, derfor har vi nå byttet navn til Europro Karmøy Sveis & Landbruk AS. Gjennom dette samarbeidet vil vi nå også kunne tilby våre kunder sortimentet deres, som blant annet inneholder MOI gjødselutstyr sammen med flere nye produkter innen industri og landbruk.